Popis produktu
Sušení je jednou z nejšetrnějších metod zpracování úrody. Ovoce, zelenina, houby i bylinky si díky ní zachovávají vysoký obsah vitamínů a minerálů. Sušička Vám pomůže uskladnit úrodu i ve větším objemu. Vaší fantazii se meze nekladou. SO3000 hravě zvládne usušit i těstoviny, květiny, maso, a lze ji použít i k výrobě chutných pamlsků pro domácí mazlíčky.
Fantazii se meze nekladou
Sušení je jednou z nejšetrnějších metod zpracování úrody. Ovoce, zelenina, houby i bylinky si díky ní zachovávají vysoký obsah vitamínů a minerálů. Sušička Vám pomůže uskladnit úrodu i ve větším objemu. Vaší fantazii se meze nekladou. SO3000 hravě zvládne usušit i těstoviny, květiny, maso, a lze ji použít i k výrobě chutných pamlsků pro domácí mazlíčky.
Rychlost
Sušička ovoce SO3000 Vás mile překvapí svou rychlostí. Potraviny jsou usušené až o 30% rychleji než v ostatních sušičkách. To vše díky rovnoměrnému rozložení tepla a příkonu 1000 W.
Praktická údržba
Už Vás nebude přecházet chuť na chutné, zdravé křížaly z jablek, švestek či hrušek, kvůli nepohodlnému a zdlouhavému mytí sušících plat. Součástí příslušenství je 6 nerezových sušících plat, které můžete mýt v myčce.
Nerezová plata
Hlavní předností nerezových plat je vyšší odolnost oproti platům plastovým. Jednou z dalších výhod je to, že se nahřívají a tím urychlují proces sušení. Výsuvná plata Vám usnadní kontrolu sušených potravin. Jednoduše plato vysunete jako zásuvku u skříně a nemusíte celou sušičku rozebírat, abyste zkontrolovali i spodní plato.
Regulace času a teploty
Na přehledném LED displeji si sami nastavíte jak dlouho a na kolik stupňů chcete sušit. Teplotu můžete pohodlně regulovat v rozmezí od 35 °C do 70 °C. Digitální časovač lze nastavit až na 99 hodin.
Parametry:
- Plynulá regulace nastavení teploty sušení: 35 – 70 °C
- Dva ventilátory pro rovnoměrné sušení
- 6 nerezových plat
- Digitální časovač 1 - 99 hodin
- LED displej
- Rozměr plata: 34 x 38,5 cm
- Pojistka proti přehřátí
- Příslušenství: 6 nerezových plat
- Příkon: 1000 W
- Napětí: 220 – 240 V
Komentáře
Příspěvek zatím nikdo nekomentoval.
Přidejte komentář